Maandmenu
maart 2021
soep - hoofdgerecht - nagerecht : 8 euro per persoon
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fw%2Fu%2Fl%2Ftemp-jyaveugccrqphdvxpgde%2F565lph%2Flogostadsint-truiden-2.jpg)
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fw%2Fu%2Fl%2Ftemp-jyaveugccrqphdvxpgde%2Fro68zu%2Flogo-doorzichtigBuurtopjeBord-1.png)
Omwille van de huidige coronamaatregelen : nu enkel AFHAAL mogelijk!
openingsuren : alle dagen van 11u30 tot 19u00
datum | dagmenu |
---|---|
donderdag 1 april | lasagna |
vrijdag 2 april | worst met rode kool en aardappelen |
zaterdag 3 april | pealla |
zondag 4 april | balletjes in tomatensaus met puree of frieten |
maandag 5 april | ardeens gebraad met groentepannetje en aardappelgratin of aardappelnootjes |
dinsdag 6 april | spekburger met spruiten en aardappelen |
woensdag 7 april | goulash met boontjes met aardappelrosti of puree |
donderdag 8 april | brochet met pepersaus, slaatje en gebakken aardappelen of frieten |
vrijdag 9 april | hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree |
zaterdag 10 april | hespenspek met andijvie en aardappelen |
zondag 11 april | spare-rib met slaatje en gebakken aardappelen of frieten |
maandag 12 april | kip met currysaus en rijst |
dinsdag 13 april | tongrolletjes met asperges en bieslook patatjes |
woensdag 14 april | pasta met serranoham en 3 pepersaus en chapignons |
donderdag 15 april | gepaneerde vis met bearnaisesaus en crispers of puree |
vrijdag 16 april | ribben met mosterdsaus en wortelpuree |
zaterdag 17 april | krokante vis met groentemacedoine, tartaar en koude aardappelsla |
zondag 18 april | kippenstoofpotje met een appel, veenbessen en kroketten of puree |
maandag 19 april | blinde vink met knolselderpuree |
dinsdag 20 april | kabeljauw met broccoli en aardappelen |
woensdag 21 april | lasagne |
donderdag 22 april | kippenbil met slaatje en gebakken aardappelen |
vrijdag 23 april | hamburger met boontjes, jachtsaus en aardappelrotsi of puree |
zaterdag 24 april | cordon bleu met bloemkool en aardappelen |
zondag 25 april | scampi's diabolique met pasta of frieten |
maandag 26 april | kaasburger met bloemkool en aardappelen |
dinsdag 27 april | kippenvleugels met slaatje, pittige saus en frieten of gebakken aardappelen |
woensdag 28 april | vis met spinaziepuree |
donderdag 29 april | ribben met wortelen en erwten, mostord saus en frieten of gebakken aardappelen |
vrijdag 30 april | Luikse balletjes met witloofsla en gebakken aardappelen |