Maandmenu
januari 2023
soep - hoofdgerecht - nagerecht : 8 euro per persoon


openingsuren : alle dagen van 11u30 tot 20u00
datum | dagmenu |
---|---|
donderdag 1 januari | gesloten |
vrijdag 2 januari | scamp's met frieten. |
zaterdag 3 januari | blinde vink met rode kool en aardappelen. |
zondag 4 januari | schnitzel met wortelen, erwten en gebakken aardappelen. |
maandag 5 januari | lasagne bolognese. |
dinsdag 6 januari | kipfilet met champignonsaus en aardappelrosti. |
woensdag 7 januari | worst met wortelen met honing, tijm en aardappelen. |
donderdag 8 januari | stoofpotje van rund met witloof, peer en dennenappeltjes. |
vrijdag 9 januari | zalm met witte wijnsaus en spinaziepuree. |
zaterdg 10 januari | vleesribben met zuurkool stomp en mosterdsaus. |
zondag 11 januari | cordon bleu met bloemkool en broccoli met aardappelen. |
maandag 12 januari | witte of zwarte pens met appelmoes en aardappelen. |
dinsdag 13 januari | boomstammetje met duo van boontjes en puree. |
woensdag 14 januari | kalkoenlapje met schorseneren en aardappelen. |
donderdag 15 januari | oostendse vispannetje met kruidenpuree. |
vrijdag 16 januari | vide met frieten. |
zaterdag 17 januari | balletjes in tomatensaus met puree |
zondag 18 januari | macaroni |
maandag 19 januari | varkenslapje met groentehutsepot en ajuinsaus |
dinsdag 20 januari | chipolata met spruiten en aardappelen. |
woensdag 21 januari | gerookte zalm met kruidenkaas, broccoli en pasta. |
donderdag 22 januari | hertenstoofpotje met wintergroente en aardappelgratin. |
vrijdag 23 januari | gehaktballetjes met stukjes zwarte pens, appelmoes en gebakken aardappelen. |
zaterdag 24 januari | kipfilet met appelsiensaus, slaatje en gebakken aardappelen. |
zondag 25 januari | gyros met rijst. |
maandag 26 januari | hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree. |
dinsdag 27 januari | hete bliksem ( puree, appelmoes en gehakt) |
woensdag 28 januari | hamburger met picklessaus, slaatje en aardappel |
donderdag 29 januari | konijn of kippenbout met pruimen, peperkoeksaus en kroketten. |
vrijdag 30 januari | brochette met roomsaus en zuiderse groente en aardapplekrieltjes. |
zaterdag 31 januari | gepaneerde vis met provençaalse saus en puree. |