Maandmenu

januari 2023

soep - hoofdgerecht - nagerecht :   8 euro per persoon

 

openingsuren : alle dagen van 11u30 tot 20u00

 

datum dagmenu
donderdag 1 januari gesloten
vrijdag 2 januari scamp's met frieten.
zaterdag 3 januari blinde vink met rode kool en aardappelen.
zondag 4 januari schnitzel met wortelen, erwten en gebakken aardappelen.
maandag 5 januari lasagne bolognese.
dinsdag 6 januari kipfilet met champignonsaus en aardappelrosti.
woensdag 7 januari worst met wortelen met honing, tijm en aardappelen.
donderdag 8 januari stoofpotje van rund met witloof, peer en dennenappeltjes.
vrijdag 9 januari zalm met witte wijnsaus en spinaziepuree.
zaterdg 10 januari vleesribben met zuurkool stomp en mosterdsaus.
zondag 11 januari cordon bleu met bloemkool en broccoli met aardappelen.
maandag 12 januari witte of zwarte pens met appelmoes en aardappelen.
dinsdag 13 januari boomstammetje met duo van boontjes en puree.
woensdag 14 januari kalkoenlapje met schorseneren en aardappelen.
donderdag 15 januari oostendse vispannetje met kruidenpuree.
vrijdag 16 januari vide met frieten.
zaterdag 17 januari balletjes in tomatensaus met puree
zondag 18 januari macaroni
maandag 19 januari varkenslapje met groentehutsepot en ajuinsaus
dinsdag 20 januari chipolata met spruiten en aardappelen.
woensdag 21 januari gerookte zalm met kruidenkaas, broccoli en pasta.
donderdag 22 januari hertenstoofpotje met wintergroente en aardappelgratin.
vrijdag 23 januari gehaktballetjes met stukjes zwarte pens, appelmoes en gebakken aardappelen.
zaterdag 24 januari kipfilet met appelsiensaus, slaatje en gebakken aardappelen.
zondag 25 januari gyros met rijst.
maandag 26 januari hespenrolletjes met witloof, kaassaus en puree.
dinsdag 27 januari hete bliksem ( puree, appelmoes en gehakt)
woensdag 28 januari hamburger met picklessaus, slaatje en aardappel
donderdag 29 januari konijn of kippenbout met pruimen, peperkoeksaus en kroketten.
vrijdag 30 januari brochette met roomsaus en zuiderse groente en aardapplekrieltjes.
zaterdag 31 januari gepaneerde vis met provençaalse saus en puree.