Maandmenu

juni 2021

soep - hoofdgerecht - nagerecht :   8 euro per persoon

 

Omwille van de huidige coronamaatregelen : nu enkel AFHAAL mogelijk!

openingsuren : alle dagen van 11u30 tot 19u00

 

datum dagmenu
dinsdag 1 juni worst met Provençaalse saus, snijbonen en aardappelen
woensdag 2 juni kip op Bourgondische wijze met appelmoes en aardappelen
donderdag 3 juni krokante vis met tartaarsaus, slaatje met tomaat, lente ui en koude aardappelsla
vrijdag 4 juni Zweedse balletjes met frieten
zaterdag 5 juni koude schotel met Ardeens gebraad; kippenboutje en balletjes
zondag 6 juni stoofpotje met krieksaus, wortel en pastinaak met krokante patatjes
maandag 7 juni witte pens met uiensaus, witte kool en aardappelen
dinsdag 8 juni kippenbrochette met champignons, worteltjes en peterselie krieltjes
woensdag 9 juni zalm met botersaus en bieslook, asperges en aardappelen
donderdag 10 juni kip met zomerse pasta
vrijdag 11 juni hamburger met rode wijnsaus, witloofsla en aardappelenblokjes
zaterdag 12 juni balletjes in tomatensaus, met puree
zondag 13 juni Vaderdag mixed grill (kippenboutje + 1/4 sparerib + merguez worstje) een slaatje en barbecuesaus met perzik, gebakken aardappelen
maandag 14 juni vis met preipuree en hollandaisesaus
dinsdag 15 juni Luikse balletjes, slaatje en frieten
woensdag 16 juni scampi's diabolique met pasta
donderdag 17 juni Mediterrane ovenschotel
vrijdag 18 juni Breydelspek met honing-mosterdsaus, groentepannetje en gebakken aardappelen
zaterdag 19 juni spare-rib met slaatje en frieten
zondag 20 juni Ardeens gebraad met Blackwellsaus, bloemkool en Pomme duchesse
maandag 21 juni hespenspek met fijne boontjes en aardappelen
dinsdag 22 juni brochet met pepersaus, slaatje en frieten
woensdag 23 juni Florentijnse ovenschotel met visfilet, spinazie, kaas en puree
donderdag 24 juni krokante kip met ratatouille van Zuiderse groenten en rozemarijn aardappelpartjes
vrijdag 25 juni koude schotel met tonijn en perzik, spare-rib en kippenboutje & pastasalade
zaterdag 26 juni zalmfilet met dillesaus en broccoli en aardappelen
zondag 27 juni Hongaarse goulash en bonenslaatje met rost
maandag 28 juni cordon bleu met wortelen en aardappelen
dinsdag 29 juni kippenbout met duivelse saus, sla met yoghurtdressing, koude perzik en gekruide krieltjes
woensdag 30 juni aspergerolletjes met hesp en kervelpuree