Maandmenu
oktober 2023
soep - hoofdgerecht - nagerecht : 9 euro per persoon


openingsuren : alle dagen van 11u30 tot 20u00
datum | dagmenu |
---|---|
donderdag 21 spetember | vide met friet |
vrijdag 22 spetember | gehaktballetjes met graanmosterdsaus en fijne groentepuree |
zaterdag 23 spetember | vleesribben met groentepannetje en aardappelen. |
zondag 24 spetember | kippenbout of frlet op grootmoederswijze met aardappeltjes |
maandag 25 spetember | gyros met rijst |
dinsdag 26 spetember | scampi's kokos currysaus met knolselder, appel en pasta |
woensadag 27 spetember | hamburger met pepresaus, slaatje enfrieten |
donderdag 28 spetember | kipfilet met dragonsaus,boontjes en gebakken aardappelen |
vrijdag 29 spetember | blinde vink met picklessaus en bloemkool en aardappelen |
zaterdag 30 spetember | vispannetje met frieten |
zondag 1 oktober | varkenshaasje met jachtsaus, bloemkoolgratin en krokketn |
maandag 2 oktober | macaroni met kaassaus en ham |
dinsdag 3 october | varkenslapje met wortelen, tijm, honing en aardapelen |
woensadag 4 october | kabeljauw met erwitensaus, asperge en puree |
donderdag 5 october | vide met frieten |
vrijdag 6 october | schnitzel met provençaalse boontjs en aardappelen |
zaterdag 7 october | parmentierschotel (gehakt, romig spinazie en puree) |
zondag 8 october | kalkoenlapje met sinaassaus, slaatje van witte kool, wortel, radijs en pomme duchesse |
maandag 9 october | kip met brie, witlooflaatje en gebakkn krielaardappelen |
dinsdag 10 october | balletjes met tomatensaus met champignons en puree |
woensdag 11 october | krokante vis mettartaat, sla, tomaat, lente ui en aardappelen |
donderdag 12 october | blind vink met rode wijnsaus, spruiten en aardappelen |
vrijdag 13 october | vleesribben met ajuinsaus en groente stomp |
zaterdag 14 october | chipolata met rode kool en aardappelen |
zondag 15 october | konijn of kippenbout met perkoeksaus, pruimen en aardappelnootjes |
maandag 16 october | kabeljauw met spinazie en aardapepelen |
dinsdag 17 october | hamburger met pepersaus, knolselder & appel salade en gebakken aardappelblokjes |
woensdag 18 october | hespenspek met ajuinsaus en savooikool stoemp |
donderdag 19 october | hete bliksem |
vrijdag 20 october | cardon bleu met gegratineerde schorseneren en aardappelen |
zaterdag 21 october | vogeknestjes met mardeira saus, chapignon en frietjes |
zondag 22 october | hespenrolletjes met kaassaus en puree |
maandag 23 october | brechet met provençaalse saus en rijst |
dinsdag 24 october | vispannetje en frieten |
woensdag 25 october | spek en mosterd saus met wortel en gekabben aardappelen |
donderdag 26 october | worst met spinaziepuree |
vrijdag 27 october | schnitzel met slaatje en gebakken aarappelschijfjes + uienringen + champignons |
zatredag 28 october | zwiterse schijf met preipuree |
zondag 29 october | stoofpotje (varkensvlees) met palm, witlof en peer en aardappelnootjes |
mandag 30 october | paella met kip en scampi's |
dinsdag 31 october | oranje papriekasoep - gehakteballetjes in een currysausje met een Halloween pompoenstoemp - een Hallowen dessert |
woensdag 1 november | tongrolletjes met kreeftensaus, fijne groentjes en kroketten |
VZW Het Heft
Montenakenweg 53, 3800 Sint-Truiden.
011/67 21 72 info@hetheft.be www.hetheft.be www.denteluur.be denteluur@gmail.com
BE 0432 298 910